Fakta om oss

om oss 01VISJON

Litt bedre hver dag –TG.
TG ønsker å være kjent som Nordens foretrukne trappepesialist, med de mest tilfredse kundene og de mest tilfredse medarbeiderne. Det forplikter.
Derfor er målet hele tiden å forbedre TG og gjøre det litt bedre hver dag.
TG vil fortsette å levere kvalitetstrapper til en fornuftig pris, levert på døren og til riktig tid. Og vil fortsatt utvikle arbeidsmiljøet og øke medarbeidernes trivsel og utdannelse.
TG Trapper skal appellere til mennesker som verdsetter kvalitet, overkommelige priser og som krever en lang rekke muligheter, fra materialer og innredning til funksjon og stil.KJERNE VERDIER

Positivt
Vi skal i vår hverdag være preget av en god og positiv tone, hvor den enkelte skal anerkjennes for den jobben som gjøres.

om oss 02Involvering
Våre ledere skal involvere sine medarbeidere og bidra til en naturlig utvikling, ansvarsfølelse og selvstendighet.

Lekent
Gjennom arbeidsglede, kreativitet og nyskapning skal vi sørge for at vi leverer de mest funksjonelle løsninger på det nordiske markedet.

Engasjement
Vi skal være en attraktiv arbeidsplass som er preget av engasjement og stolthet i alle ledd.

Respekt
Respekt skal utvises i alle ledd i vår organisasjon, ovenfor kunder, leverandører, konkurrenter, eiere og kolleger.ORGANISASJON

Vår organisasjon består av flere aktører, i trappebransjen i Norden, med GB Eiendom som største aksjeeier.
TrappeGruppen er en selvstendig trappeforhandler, og totalleverandør av trapper til hele Norden. Vi tar stadig nye markedsandeler i en spennende og voksende bransje. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, med trappegalleri i Oslo og Telemark, med avdelinger i hele Norge. Vi er stolte samarbeidspartnere med alt fra små lokale møbelsnekkerverksteder, til Europas største og mest moderne trappefabrikker.
TrappeGruppen jobber etter prinsippet om den grønne sti. Vi skal alltid jobbe for en miljømessig og bærekraftig produksjon og distribusjon av våre produkter. TG velger bort produsenter som ikke følger internasjonale retningslinjer for bærekraftig treproduksjon.
TrappeGruppen vil alltid søke nye markedssegmenter for langsiktig samarbeid. Alt fra eksport av trapper, til selvstendige trappemøntører med stolthet til faget. TrappeGruppen målsetning for 2013 er å omsette for 30 millioner norske kroner.

Vi tilbyr våre tjenester både til Privatmarkedet og til våre Proffkunder:
- ideer og forslag
- Måltaking/befaring
- Prosjektering
- Prosjekteringstegninger
- 3D-tegninger
- Fastpris/anbud
- Konsulenttjenester
- Montering

I tillegg tilbyr vi våre Proffkunder:
- Kundeoppfølging og prosjektering
- Leveranse til byggeplass
- Montering på byggeplass
- Kvalitetssikring på byggeplass

 

Se omtale av Trappegruppen i Exclusive Homes